Voordat je synchroniseert, kan je de actiepunten/items die jij hebt aangemaakt nog verwijderen.
Nadat je synchroniseert, kunnen alleen gebruikers met Verwijder rechten de actiepunten/items verwijderen. Normaal gesproken hebben alleen projectbeheerders verwijder rechten voor actiepunten/items.
Hoe verwijder ik het actiepunt?
Houdt het actiepunt/itme dat je wilt verwijderen lang ingedrukt in de Tekening Omgeving om een menu voor het actiepunt/item te openen. Selecteer Verwijder om te verwijderen.


Druk op OK om te bevestingen.

⚠️LET OP! Zodra een actiepunt/item is verwijderd, kan je dit niet ongedaan maken.
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren