Je deelt een actiepunt/item met andere gebruikers om hen Lees rechten te geven.
Je kan er voor kiezen om het actiepunt/item met een groep of individuele gebruikers te delen. Gebruikers die Bewerk rechten hebben, maar geen Lees rechten, kunnen het actiepunt/item pas bewerken nadat het deze met het gedeeld wordt. Gebruikers met wie het actiepunt/item gedeeld is, worden deelnemers genoemd.
Open het actiepunt/item via de Tekening Omgeving of de Vinder. Druk op het ⋮ icoon rechts bovenin en druk op Delen. De deelnemers van het actiepunt/item worden in een lijst getoond.



Druk op de + knop en vul de gebruikersnaam in om naar de gebruiker te zoeken, zodat je deze kan toevoegen als deelnemer. Druk op Delen om te bevestigen.


Om een deelnemer te verwijderen, swipe je naar links op de gebruikersnaam.

⚠️ Denk er aan om het project the synchroniseren als je klaar bent, zodat al jouw gemaakte wijzigingen beschikbaar zijn voor alle andere gebruikers.
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren